• 0.00 лв.
    • Количката Ви е празна.

Количка

Количката Ви е празна.

Промоции

ПРОМОAC VA метър D52-2048 за DIN шина AC VA метър D52-2048 за DIN шина код: 4932-03 44.90 лв. 39.20 лв. без вкл. ДДС ПРОМОАудио-видео кабел RCA-RCA 1.5M Аудио-видео кабел RCA-RCA 1.5M код: 911-02 4.80 лв. 3.10 лв. без вкл. ДДС ПРОМОАкумулаторна щипка 91*76*20 червена Акумулаторна щипка 91*76*20 червена код: 007-05 3.65 лв. 1.70 лв. без вкл. ДДС ПРОМОАкумулаторна щипка 91*76*20 черна Акумулаторна щипка 91*76*20 черна код: 007-06 3.65 лв. 1.70 лв. без вкл. ДДС ПРОМОAкумулаторни клеми комплект  50*40*15мм Aкумулаторни клеми комплект 50*40*15мм код: 007-07 7.10 лв. 4.00 лв. без вкл. ДДС ПРОМОКонтролер за фотоволтаичен панел - KWD1210 12V/24V 10А Контролер за фотоволтаичен панел - KWD1210 12V/24V 10А код: 4116-01 26.90 лв. 23.60 лв. без вкл. ДДС ПРОМОПовишаващо-понижаващ модул CC CV 0.5-30V 3A* Повишаващо-понижаващ модул CC CV 0.5-30V 3A* код: 4515-04 29.10 лв. 26.10 лв. без вкл. ДДС ПРОМОMPPT контролер за фотоволтаичен (соларен) панел - GSC-F12-10M MPPT контролер за фотоволтаичен (соларен) панел - GSC-F12-10M код: 9910-08 62.55 лв. 49.20 лв. без вкл. ДДС ПРОМОAdapter - MW power EBD6012 Adapter - MW power EBD6012 код: 9317-05 25.30 лв. 22.80 лв. без вкл. ДДС